top of page

HVORDAN KAN JEG KALDE MIG FOR EKSPERT INDEN FOR NARCISSISME?

Opdateret: 13. mar. 2023

Jeg har prøvet det på min egen krop, jeg er opvokset med en narcissistisk far, og senere hen i livet indledte jeg et forhold til en narcissist. Jeg opdagede det ikke, og da jeg fandt ud af det så var der ingen sider, i Danmark, som kunne give mig nogen form for information, som jeg kunne bruge for at komme videre.

Med den viden som er tilgængelig på nettet i dag, og som omhandler narcissisme. Der kunne jeg ikke finde noget, som passede på den mand jeg var sammen med.


Jeg fandt alt min viden i USA, som er langt fremme på det område, og der startede alt min indsamling af værdifuld viden.


Jeg uddannede mig sideløbende til RTT terapeut, som beskæftiger sig med sindet, og de overbevisninger som vi former i vores barndom. De hænger ved indtil vi får en ny og bedre overbevisning.

Jeg har hjulpet mange mennesker ud, af angst, depression, og lavt selvværd, som bundede i psykisk vold enten fra narcissistiske forældre, eller senere hen i parforholdet. De mennesker som kommer forbi mig, har ikke fået den nødvendige hjælp, fra psykologer fordi det ganske simpelt blev overset, og det er ikke psykologens skyld.

Min viden omkring narcissisme har jeg fået ved, at lytte til narcissister, som er fuldt ud bevidst omkring deres narcissisme. Og det er lige fra psykologiprofessoreren, som er bevidst om sin narcissisme, hvor der deles ud af psykologien omkring, adfærden og mønstret. Til andre narcissister med almindelig baggrund.


Min viden stammer direkte fra, narcissister og deres måde og tænke på, og på den måde kan jeg oplyse andre omkring adfærden, og mønstret.

Den viden jeg formidler giver endelig mennesker den forståelse, og de svar som de har manglet. Den forståelse som jeg også selv stod, og havde brug for til, at kunne komme videre.


Lægmænd vil måske være uenige med mig, men det hjælper desværre ikke mig, og alle de andre ofre som står tilbage. Jeg kan lærer dig alt om adfærden, og mønstret. inden for narcissismen. Og det med, at stille en diagnose har intet med narcissismen af gøre, det vil jeg overlader til fagmænd, og deres virke.


Hos mig lærer du, at skrue op for din logik, så du er i stand til, at kunne se adfærden og mønsteret, og derefter kunne sige, nej tak. Derefter kan du vende dig om, og gå, så du ikke spilder dit liv.


Min mission er, at gøre op med misforståelser, hvor skældsordet narcissist bliver brugt i flæng og uden sammenhæng.


Mennesker skal have den nødvendige viden omkring, hvad der ligger bagved, og det kan opnås når man lærer, at genkende adfærden og mønstret.


Vil du opdateres om nye blogindlæg klik her

155 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page